Babyfotografie

babyfotografie

babyfotografie - laat je kleintje op de foto zetten als hij of zij nog lekker klein is. Rond de 7e maand kunnen ze ongeveer zitten, maar de periode daarvoor is ook nog zo leuk. Ze zijn maar heel kort zo echt ieniemienie klein, leg dat vast, handjes, voetjes, naveltje, nageltjes....eigenlijk kan je hier niets van missen. Doen dus, die babyfotografie.babyfotografie - als ze zo klein zijn slapen ze nog veel, dat is voor de fotografie helemaal niet erg, niets is meer teder dan een slapende baby, het neusje, de wimpertjes, ze kunnen er zo relaxed bij liggen. Jullie eigen kleine wondertje.

 

 

baby collage

babyfotografie - Het is helemaal leuk om een grote broer of zus te betrekken bij de reportage. Het is voor hen ook een bijzondere gebeurtenis waar ze natuurlijk ook een grote rol in spelen. Kusjes geven, een aaitje, eigenlijk is dat voor de foto's al voldoende.
babyfotografie - Je kunt de baby 'au naturel' laten fotograferen, bloot dus. Dit doe ik altijd 'netjes', zodat je de foto's ook ongestoord in een album of op het dressoir kunt zetten.

boek nu