Veel gestelde vragen

Van dinsdag t/m zaterdag kunt u een afspraak maken voor een fotoreportage.
De reportagetijden zijn om 10.00 uur 13.30 uur en om 15.15 uur
Klik voor uitgebreide informatie op de pagina werkwijze.
Een reportage duurt gemiddeld een uurtje, bij alleen zwangerschapsfoto’s zonder kinderen erbij en bij profielfotografie kunnen we al in een half uur klaar zijn, bij een reportage met veel kleine kinderen kan het ook anderhalf uur zijn.
Lichte kleuren komen mooi over op de witte achtergrond maar ook kunt u kiezen voor hele felle kleurtjes, neem desnoods een extra setje kleding mee. Donkere kleuren komen door het contrast wat hard over op de witte achtergrond. Wel zijn deze weer mooi op de zwarte achtergrond.
Voor de zwangerschapsfoto’s is witte en donkere kleding mooi, ik heb hier twee buikbanden (zwart en wit) in de studio die je eventueel kunt lenen.
Klik voor uitgebreide informatie op de pagina tips.
Uiteraard mag dit, let er dan wel op dat jullie de kleding een beetje qua kleur op elkaar aanpassen, dit staat het leukste.
Door de beperkte ruimte in mijn studio, kan ik maximaal één gezin op de foto zetten. Grote groepen kan ik dus niet plaatsen. Verder krijg ik nog wel eens de vraag alle kleinkinderen op de foto te zetten. Ook hieraan zit een limiet. Mijn maximum is 5-6 grote kinderen of 6-8 kleine kinderen. Bel even als je twijfelt over het aantal: 035-887 56 26
Geen probleem, dan verzetten we de reportage.
Je betaalt op de dag van de reportage het aanvangsbedrag van € 90.-
Later kan je eventueel kiezen voor een uitgebreider pakket, via mail krijg je te horen wat het resterende bedrag is. Binnen 5 tot 14 werkdagen (ligt aan de bestelling) nadat de betaling is bijgeschreven op mijn rekening wordt de bestelling toegezonden.

Leveringstermijnen:
Foto’s tot formaat 30×45 ; ongeveer 5 werkdagen
Foto’s vanaf formaat 40×40 ; ongeveer 8 werkdagen
Canvas ; 10 tot 14 werkdagen
De foto’s worden op mijn website op een eigen prive pagina gezet.
Je kan deze pagina thuis bekijken en op deze manier rustig de nabestellingen uitzoeken
De foto’s blijven gedurende een maand op de webpagina staan. Bij de eerste fotobestelling krijg je de foto’s op een cd-rom (met logo, niet geschikt om zelf af te drukken.)
Ja, MyStudio werkt met verschillende pakketten, hoe groter het pakket, hoe meer korting op de reportageprijs. Je kunt de informatie over de pakketten bekijken op de prijslijst-pagina.
Je kunt tot 1 jaar na de reportage nabestellen met behulp van de cd-rom die je krijgt bij de eerste fotobestelling.
Ja, het is mogelijk de foto’s digitaal te kopen, ze zijn dan (waar nodig) geretoucheerd en je krijgt
ze in verschillende kleurstellingen.
Vanaf 1 foto € 25,- per stuk
Vanaf 5 foto’s € 18,- per stuk
Vanaf 10 foto’s of meer € 15,- per stuk

(Collages van meerdere foto’s hebben een meerprijs van € 15,- per bestand)

Ja dat is mogelijk, MyStudio heeft een paar standaard kadobonnen in het assortiment, maar je kunt eventueel nog wat extra’s op de bon laten zetten.
Het toezenden van de bon wordt nog op dezelfde dag van bestelling gedaan, mits je vóór 17.00 uur besteld, de factuur zit erbij en je kan deze bij ontvangst overmaken.
Uiteraard is de bon pas geldig nadat het verschuldigde bedrag is overgemaakt. Zie ook pagina kadobonnen.