Betaling

betaling - kinderfotografie mystudio larenOp de dag van de reportage verzoek ik je/jullie het aanvangsbedrag van € 90,- contant te voldoen.
Resterende betaling geschiedt door middel van overboeking op rekeningnummer NL72ABNA0477120148 t.n.v. MyStudio fotografie te Laren NH, onder vermelding van naam en reportagedatum.
Nadat het bedrag gestort is wordt de bestelling verwerkt.
Binnen 10 tot 14 werkdagen nadat de betaling is bijgeschreven op mijn rekening, wordt de bestelling toegezonden.

Voorbehoud:

MyStudio is niet aansprakelijk voor verlate leveringen als gevolg van storingen of vertragingen bij één van haar leveranciers (bijv. provider/postbesteller/afdrukcentrale) of door onderhoud aan eigen apparatuur.

Verzendkosten:

MyStudio fotografie stuurt alles aangetekend op via PostNL .
Kosten voor een aangetekende brief bedragen € 8,35 (bestellingen t/m formaat 20×30)
en voor een aangetekend pakket € 8,60

MyStudio fotografie is niet aansprakelijk voor eventuele schade tijdens de verzending, mocht je een beschadigd pakket ontvangen, raden wij je aan dit niet te accepteren maar terug mee te geven aan de postbode (de pakketten zijn n.l. verzekerd tegen verlies of beschadiging)
Op verzoek van de klant kunnen de foto’s ook per gewone post verzonden worden tegen het geldende tarief (ligt aan gewicht van de envelop/ het pakket) echter is deze manier van versturen op eigen risico, ik kan namelijk nadat je zending is verstuurd de bestelling niet traceren.

Alle prijzen zijn incl. BTW.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten.
Alle prijzen zijn onder voorbehoud.

* Algemene voorwaarden *

Ga terug naar pagina prijslijst
Ga terug naar pagina nabestellingen
Ga terug naar pagina bestelformulier