Covid – 19

MyStudio is weer geopend!

De gezondheid van onze klanten is prioriteit bij MyStudio. Ik pas alle, door de regering, aanbevolen maatregelen toe.  
In de geest van de social distancing zal ik tijdens de sessie elk persoonlijk contact met mijn cliënten vermijden. Dat betekent:  geen handschudden, knuffelen met kinderen of het aanraken van haar of kleding tijdens het fotograferen. 
Ik zal jullie vanaf een veilige afstand regisseren.
Na elke sessie wordt de studio grondig schoongemaakt. Ik ontsmet elk oppervlak dat mogelijk is aangeraakt tijdens de sessie.
Tot nader order zal ik per dag slechts één studiosessie plannen om 24 uur tussentijd te garanderen.  
Ook zullen de sessies vooralsnog beperkt blijven tot directe familie.
Je hebt de keuze uit twee locaties voor het boeken van een studio-fotosessie: 

Laren:
Een knusse… 
In Laren heb ik een knusse airconditioned studio van 3 x 4 meter, geschikt voor maximaal 4 personen. Bijvoorbeeld vader + moeder + 2 kinderen of moeder + 3 kinderen.
1,5 meter is te handhaven.

Nijkerk: ( 20 minuten van Laren)
Een ruimere studio…
In Nijkerk (20 minuten vanaf Laren)  heb ik een veel ruimere studio van 6 x 10 meter. Deze is geschikt voor grotere gezinnen + eventueel huisdieren.
1,5 meter is hier ruim te handhaven.

Fotoreportages op locatie
Foto reportages in de buitenlucht doe ik het liefst gedurende ‘the golden hour’ dat is de mooiste tijd van de dag om te fotograferen, omdat de zon dan wat lager staat en je wat warmer licht krijgt zonder harde schaduwen. Dat is dus in de ochtend en laat in de middag/ begin van de avond.
Alle sessies worden gefotografeerd met een lange lens zodat ik 1,5 meter afstand kan houden (door in te zoomen kan ik prima close-ups maken)

Ik heb bij iedere sessie desinfecterende doekjes en hand-gel bij me. Wanneer je dat wenst draag ik een mondkapje.

Ziektebeleid:
MyStudio heeft een strikt niet-ziektebeleid:
Cliënten zijn verplicht om de sessie opnieuw in te plannen als hun kind of begeleider koorts heeft gehad, de afgelopen 72 uur of andere symptomen zoals hoesten, loopneus of braken. Wanneer je je afspraak hierdoor moet verzetten, neem dan zo snel mogelijk contact met me op. Er zijn voor het plannen van een nieuwe afspraak geen extra kosten verbonden.