Werkwijze

  • Heb je interesse om foto’s te laten maken? Dan kan je telefonisch of via e-mail een afspraak met mij maken. (bellen graag overdag) Mocht je vragen hebben dan kan ik je uiteraard al wat extra informatie doorgeven, je kunt altijd even bellen (035-887 56 26) of mailen.

    Als je een afspraak hebt gemaakt ontvang ik je in mijn thuisstudio. Onder het genot van een kopje koffie/thee of fris kunnen we even doornemen wat jouw/jullie wensen zijn. Eigen inbreng wordt zeker gewaardeerd en als het haalbaar is ook gerealiseerd.

    In de studio heb ik een aantal accessoires, manden, stoeltjes, een houten blok, kussens, een ouderwetse kraag, een boa enz. Van dit alles kunnen jullie gebruik maken als jullie dit wensen.

Nog persoonlijker wordt de foto als je zelf iets meebrengt om mee op de foto te gaan. (denk hierbij aan een favoriet knuffelbeestje, muziekinstrument, sportattribuut, bijvoorbeeld) In een reportage worden close-ups, portretjes, foto’s waar jullie of jullie kinderen helemaal op staan, zittend of liggend gemaakt. Als jullie als gezin komen dan is het mogelijk diverse combinaties te maken, broertjes en zusjes samen, samen met papa, samen met mama enzovoort… (lees hier meer tips) Mocht een sessie met kinderen of baby minder vlot lopen, lassen we even een korte pauze in. De kinderen kunnen dan heel even spelen, of je kunt de baby voeden.

Een sessie duurt ongeveer 45-60 minuten, daarbij maak ik ongeveer 100 foto’s digitaal. Omdat de foto’s digitaal genomen worden kunnen de foto’s tevens bewerkt worden; schrammen, puistjes, of eventuele littekens kunnen weggewerkt worden. Ook kan de foto anders van kleur gemaakt worden, bijvoorbeeld van kleur naar zwart-wit, sepia of een andere kleurtoon. Vervolgens zet ik de foto’s op mijn website op een unieke pagina (voorbeeld) Jullie alleen kunnen deze pagina thuis bekijken en op deze manier rustig de nabestellingen uitzoeken. (digitale bestanden worden niet standaard meegeleverd, zijn wel na te bestellen)
De nabestellingen worden persoonlijk door mij afgehandeld, dus niet via een onpersoonlijke bestelsite. Mocht ik vragen hebben over je bestelling of zien dat er iets mooier/beter kan dan zal ik dat vantevoren even overleggen (of wat voorbeelden laten zien) om zodoende de bestelling zo mooi en compleet mogelijk af te leveren.

Tevens is het mogelijk een canvas, een foto op glas, een collage, fotosierraden of een fotoalbum van uw foto’s te bestellen.

Nieuw!! Tevens krijgt iedere klant een gratis facebook timeline, kijk HIER voor wat leuke voorbeelden!

Tot ziens bij MyStudio !!

P.s. veel recente foto’s zijn ook terug te vinden op de Facebook pagina van MyStudio